Inspectie persoonlijke valbeveiliging

JAARLIJKSE INSPECTIE VAN PERSOONLIJKE VALBEVEILIGINGSMIDDELEN IS VERPLICHT!

Veiligheid begint bij uzelf! Valbeveiligingsmiddelen dienen door de gebruiker goed te worden onderhouden en gecontroleerd op juiste werking. Maar ook een jaarlijkse inspectie door een 'authorised person' is verplicht; dit conform de voorschriften van de fabrikant zodat de kwaliteit van de gebruikte valbeveiligingsmiddelen steeds optimaal is.

JURIDISCH GEDEKT
Op de markt zijn diverse aanbieders welke pretenderen valbeveiligingsmiddelen te mogen keuren. Let wel: men mag alleen valbeveiligingsmiddelen keuren als men over een aanwijzing beschikt van de producent. Onze inspecteurs beschikken over aanwijzingen van een groot aantal fabrikanten en merken. Wij keuren dan ook valbeveiligingsmiddelen en -systemen van vrijwel alle merken.

REGISTRATIE
Alle uitgevoerde inspecties worden geregistreerd in een database zodat de gehele levensduur van het item in kaart kan worden gebracht. Resultaten van de inspecties worden digitaal geprint op certificaten in PDF (dus geen handgeschreven papieren) waarop ook duidelijk te zien is waar tijdens de inspectie naar gekeken is. Kortom een echt digitaal inspectiecertificaat en niet zomaar een papiertje met een nummer erop.

Valbeveiliging is van levensbelang !!
Vandaar dat u niet alleen bij aankoop kiest voor de beste kwaliteit; deze dient constant optimaal te zijn !

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact